Vi bygger

STUBBS GASTRONOMI bygger domicil i Sabro, Aarhus

Til juli flytter Stubbs Gastronomi til nye lokaler i Sabro, men konceptet er stadig, som du kender det: Kvalitetsmad, der kombinerer de gode råvarer med stolte traditioner og det moderne køkken.

Rejsegilde

Den 13. marts holdt vi i regn og blæst rejsegilde for vores nye byggeri i Sabro. Efter otte år på Mossøvej i Risskov er tiden inde til at rykke Stubbs Gastronomi til større lokaler. Vi er ved at få opført et 300 kvadratmeter stort madhus på Hvidtjørnevej i Sabro, som vi glæder os rigtig meget til at flytte ind i.  Stubbs Gastronomi har i 14 år leveret kvalitetsmad til private som erhvervskunder i hele Østjylland, og det vil vi fortsætte med, men vi har også store planer og drømme for fremtiden, som vi er i fuld gang med at realisere. Vores mål er at skabe et moderne madtempel midt i den smukke østjyske natur, hvor gastronomi, lokale råvarer og stolt håndværk går op i en højere velsmagende enhed. Vores gæster skal kunne dufte, se og smage vores visioner, så snart de træder ind af døren.

Helhedsoplevelse

Vores nye bygning ligger centralt placeret, tæt på Viborgvej og med udsigt til skov og sø. Huset får et selskabslokale med plads til 30-40 personer og egen indgang. Grunden er så stor, at det er muligt at udvide festen med et telt, hvis gæstelisten er lang. Vi glæder os til at give vores kunder en helhedsoplevelse, som kombinerer Stubbs madkunst og høje service med de smukke omgivelser. Selskabslokalerne kan både lejes til firmaarrangementer og private fester. Vi står for al det praktiske og tager opvasken, så det er bare at sende invitationerne ud.

Beliggenhed

Placeringen i Sabro er ikke tilfældig. Vi – Thomas, Agnete og vores to drenge – bor selv i Hinnerup, så vi kender og elsker området. Vi ved, at der i Sabro, Hammel, Hinnerup og Harlev er dygtige lokale producenter, der skaber gode økologiske råvarer af høj kvalitet og har bæredygtighed som en naturlig del af deres produktion. For os er det oplagt at bruge de lokale producenter og derved bidrage positivt til lokalsamfundet. Ligesom vi også komme til at ansætte nye medarbejdere fra det område, som vi glæder os til at blive en del af.

Take away på vej

Vi vil også gerne bringe det gode måltid til beboerne i nærområdet. Mange er tilflyttere fra Aarhus og vant til et stort udvalg af lækker takeaway, men vi mener ikke, at man skal gå på kompromis med kvaliteten og nøjes med en flad pizza, bare fordi man har skiftet Aarhus C ud med livet i forstæderne. Derfor er planen at åbne en forretning med takeaway i vores nye lokaler. I første omgang vil vi tilbyde takeaway-menuer til specielle dage som nytårsaften, Valentinsdag eller påske. Menuerne skal forudbestilles, da vi ikke er så glade for madspild. På sigt satser vi på at udvide konceptet til også at omfatte dagligdagsretter.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til Stubbs Gastronomi i Sabro.

Stubbs Gastronomi bygger i Sabro