Frokostlevering

Levering af lækker frokost og mødeforplejning til din virksomhed, institution eller forening. Vi leverer mandag til fredag i Århus og omegn til alle typer virksomheder.

Frokostlevering i hele Århus

Nyd en lækker frokost fra Stubbs Gastronomi, som leverer til virksomheder, institutioner og foreninger i Aarhus og Østjylland. Vores frokostretter fokuserer på kvalitet, velsmag, friske råvarer og sundhed. Vi bager vores eget lækre, koldhævede brød, der hæver i mindst 24 timer. En frokost fra Stubbs Gastronomi skal være en fantastisk oplevelse, uanset om det drejer sig om sandwich, wraps, smørrebrød, mødetallerkener eller en indbydende gastronomisk frokostbuffet.

Siden 2005 har vi fået mange loyale erhvervskunder, og vi er stolte af at kunne arbejde konstant og løbende med fornyelse, nytænkning og optimering af vores cateringløsninger. Vores servicemindede personale leverer altid frokostretter med et smil, uanset om der er tale om 2 eller flere hundrede kuverter.

Hvis du ikke finder præcis det, du søger, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan skræddersy en løsning, der passer til dit budget og behov. Vores frokostlevering er ideel til forretningsmøder, netværksevents, mødeforplejning, iværksætterevents, firmaudflugter, businessmøder, kursusdage, konferencer og events. Bemærk, at priserne er eksklusive moms.

Ofte stillede spørgsmål

Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller maile.

Du kan frit nedjustere antallet 3 dage inden leveringsdatoen. Hvis du bestiller indenfor 2 dage før leveringsdatoen, er det ikke muligt at nedjustere. Opjustering af antallet skal ske senest 2 dage før leveringsdato. Ved sidste øjebliks ændringer bedes du ringe til os.

Ja, det er muligt. Ring eller send en mail med de ønskede ændringer. Herefter sender vi et forslag med pris til godkendelse.

Det er helt op til dig, hvad der passer bedst. Maden leveres i kølekasser og kan derfor holde sig frisk indtil spisning. Af hensyn til kørselsplanlægning forbeholder vi os retten til at justere leveringstidspunktet.

Vi sender en faktura (Husk at oplyse CVR-nr.). Det er også muligt at få tilsendt en EAN-faktura (Husk at oplyse EAN-nr.).

Har du valgt levering, så kommer vi efter aftale og henter servicen igen.

Sidste frist for afbestilling er 8 dage inden leveringsdatoen. Hvis du bestiller indenfor 8 dage, er det ikke muligt at afbestille.