Frokostlevering

Levering af lækker frokost og mødeforplejning til din virksomhed, institution eller forening. Vi leverer mandag til fredag i Århus og omegn til alle typer virksomheder.

Jeg vil gerne udtrykke vores fulde tilfredshed med Stubbs Gastronomi. Vi har flere gange haft fornøjelsen af at få leveret forplejning fra dem, og hver gang har vi oplevet maden som både indbydende, lækkert og mættende. Udover den uovertrufne kvalitet af maden, har vi værdsat den gode kommunikation og den fremragende service, Stubbs Gastronomi tilbyder.

Karin Søgaard, A. Enggaard A/S

Som kontorchef ved Administrations og Service Styrelsen, vil jeg gerne give mine varmeste anbefalinger til Stubbs Gastronomi. Vi har ved flere lejligheder valgt at få leveret sandwich og anden forplejning fra dem til vores møder og arrangementer. Hver gang har vi været yderst tilfredse med den høje kvalitet af maden og den professionelle levering. Stubbs Gastronomi har ikke kun leveret lækker mad, men også en pålidelig og effektiv service, der har gjort vores samarbejde problemfrit. Jeg kan på det varmeste anbefale Stubbs Gastronomi til andre virksomheder og organisationer.

Trine Lumbye, Kontorchef, Administrations- og Servicestyrelsen

Jeg vil gerne give mine varmeste anbefalinger til Stubbs Gastronomi. Vi har ved flere lejligheder fået leveret buffeter og mødetallerkener til møder.

De lækre retter er altid flot anrettet og er ikke kun en fryd for øjet, men også for smagsløgene. Der er altid rigeligt med mad, så alle bliver mætte og tilfredse. Levering og afhentning er præcis, så det hele bliver nemt og bekvemt for os. Bestillingsprocessen er desuden simpel og ligetil. God service.

Tak til Stubbs Gastronomi for de mange skønne oplevelser. Jeres service og kvalitet har virkelig skabt en positiv forskel for vores møder, og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med jer i fremtiden

Med venlig hilsen
Susanne Kjærsgaard Petersen

Aktiv Firmapension

Jeg bestilte 30 gourmettallerkener fra Stubbs Gastronomi til vores kursister, og Stubbs Gastronomi viste sig at være en særdeles pålidelig leverandør.

Maden blev leveret præcist som aftalt og til tiden. Mødetallerkenerne var flot anrettet og modtog kun rosende tilbagemeldinger. Den praktiske levering i kølekasser sikrede, at maden forblev frisk, hvilket gjorde det nemt for os at håndtere på dagen.

En varm anbefaling herfra.

René Overballe, al dente software A/S

Frokostlevering i hele Århus

Nyd en lækker frokost fra Stubbs Gastronomi, som leverer til virksomheder, institutioner og foreninger i Aarhus og Østjylland. Vores frokostretter fokuserer på kvalitet, velsmag, friske råvarer og sundhed. Vi bager vores eget lækre, koldhævede brød, der hæver i mindst 24 timer. En frokost fra Stubbs Gastronomi skal være en fantastisk oplevelse, uanset om det drejer sig om sandwich, wraps, smørrebrød, mødetallerkener eller en indbydende gastronomisk frokostbuffet.

Siden 2005 har vi fået mange loyale erhvervskunder, og vi er stolte af at kunne arbejde konstant og løbende med fornyelse, nytænkning og optimering af vores cateringløsninger. Vores servicemindede personale leverer altid frokostretter med et smil, uanset om der er tale om 2 eller flere hundrede kuverter.

Hvis du ikke finder præcis det, du søger, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan skræddersy en løsning, der passer til dit budget og behov. Vores frokostlevering er ideel til forretningsmøder, netværksevents, mødeforplejning, iværksætterevents, firmaudflugter, businessmøder, kursusdage, konferencer og events. Bemærk, at priserne er eksklusive moms.

Ofte stillede spørgsmål

Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller maile.

Du kan frit nedjustere antallet 3 dage inden leveringsdatoen. Hvis du bestiller indenfor 2 dage før leveringsdatoen, er det ikke muligt at nedjustere. Opjustering af antallet skal ske senest 2 dage før leveringsdato. Ved sidste øjebliks ændringer bedes du ringe til os.

Ja, det er muligt. Ring eller send en mail med de ønskede ændringer. Herefter sender vi et forslag med pris til godkendelse.

Det er helt op til dig, hvad der passer bedst. Maden leveres i kølekasser og kan derfor holde sig frisk indtil spisning. Af hensyn til kørselsplanlægning forbeholder vi os retten til at justere leveringstidspunktet.

Vi sender en faktura (Husk at oplyse CVR-nr.). Det er også muligt at få tilsendt en EAN-faktura (Husk at oplyse EAN-nr.).

Har du valgt levering, så kommer vi efter aftale og henter servicen igen.

Sidste frist for afbestilling er 8 dage inden leveringsdatoen. Hvis du bestiller indenfor 8 dage, er det ikke muligt at afbestille.