FROKOSTORDNING AARHUS

En frokostordning med fokus på bæredygtighed, kvalitet og god smag

UGENS MENU
LÆS MERE
Frokostordning

Moderne frokostordning

Frokostordning fra Stubbs Frokostkøkken byder på spændende og velsmagende frokostmad, så du og dine kollegaer er garanteret kvalitet og variation, hver dag! Siden 2005 har Stubbs Gastronomi leveret moderne catering og frokostordninger til erhvervslivet i Aarhus og Østjylland, og for os stopper ambitionen ikke ved mætte maver. Med nøje udvalgte sæsonråvarer og vedvarende fokus på kvalitet og økologi garantere vi dig, dine kollegaer, ansatte, kunder og samarbejdspartnere en lækker frokostoplevelse, som på ingen måde tåler sammenligning med en almindelig frokost. I får en varm ret, to gode fyldige salater, to slags pålæg, kvalitets oste hver tirsdag og torsdag, hjemmebagt softkernerugbrød og brødmuffins samt hjemmebagt kage fra eget bageri. Vi tilbyder også mulighed for fravalg af f.eks. fisk eller tilkøb af salatbar, vegetarretter, frokostplatter, sandwich mv.

Levering af frokostordning fra Stubbs Frokostkøkken tilbydes i hele Aarhus og Østjylland til alle typer virksomheder.

Se menu eksempel

Friske råvarer

Fleksibilitet

Serveringsklar

Stilrent køkken

Frokostordning Århus
Frokostordning Århus

FROKOSTPAKKE 1

DKK42,-pr. pers.
 • 2 slags friskskåret pålæg
 • 1 slags hjemmerørt pålægssalat
 • Hjemmelavet garniture
 • Koldhævet brød fra eget bageri
 • Softkernerugbrød fra eget bageri
 • Smør eller dyppelse
 • _
 • _

FROKOSTPAKKE 2

DKK52,-pr. pers.
 • 2 slags friskskåret pålæg med garniture
 • Kage fra eget bageri hver onsdag
 • Varm ret med passende tilbehør
 • 1 slags spændende salat
 • Koldhævet brød fra eget bageri
 • Softkernerugbrød fra eget bageri
 • _
 • _

FROKOSTPAKKE 3

DKK56,-pr. pers.
 • 2 slags friskskåret pålæg med garniture
 • Kvalitets oste hver tirsdag og torsdag
 • Kage fra eget bageri hver onsdag
 • Varm ret med passende tilbehør
 • 1 slags kreativ eller fyldig salat
 • 1 slags blandet salat
 • Koldhævet brød fra eget bageri
 • Softkernerugbrød fra eget bageri
Kok Thomas Stubbs
Frokostretter
Kage fra frokostordningen
Take away retter til dine medarbejdere
Mødeforplejning
Smørrebrød
Chokoladekage

Et langvarigt samarbejde

STUBBS GASTRONOMI tilbyder en overdådig og fleksibel frokostordning til erhvervslivet i områder Aarhus, Favrskov, Silkeborg og Randers. Vores frokostkøkken leverer alle ugens hverdage en frisk og velsmagende frokost til medarbejderne og gæster i huset, hvor man se frem til en frokostbuffet skabt af friske og sæsontonede råvarer. Vi varierer løbende frokostmenuer, som tilpasses nye madtrends, de fire årstider og FNs klimamål.

Indehaver og Køkkenchef Thomas Stubbs driver et moderne køkken, hvor han sammen med sit team byggede domicil i Sabro med topmoderne køkken. Maden er skabt med holdninger, hvor kokkene stiller høje krav til leverandører, råvarer, kvalitet, smag og sundhed. Med over 25 års erfaring, har vi det der skal til for at håndtere alle type opgaver.

Skal vi samarbejde?

Elite Smiley

Fokus på klima

Faglærte medarbejdere

Grøn smiley fra Arbejdstilsynet

Gazelle 2017
Gazelle 2018
Gazelle 2019

Varieret og velsmagende frokost hver dag med en fast frokostordning

Vil du gerne forkæle dine medarbejdere med en sund og lækker frokost i hverdagene? Så er en frokostordning fra Stubbs Gastronomi en oplagt mulighed, hvis dit firma har sin beliggenhed i Aarhus eller nærmeste omegn.

Hvorfor bestille frokostordning?

Frokostordning er et mere end værdigt alternativ til den madpakke-baserede frokost. Med en frokostordning kan du tilbyde dine medarbejdere et lækkert måltid midt på dagen og dermed øge trivslen på arbejdspladsen.

Når de ansatte i virksomheden får mulighed for at samles omkring et lækkert og professionelt tilberedt måltid i stedet for de flade madpakker, skabes en ny slags fællesskab. Hvis dine medarbejdere kan se frem til et hyggeligt afbræk i dagens pligter, som tilmed er garneret med velsmagende og veltilberedt frokost, vil motivationen automatisk stige.

Samtidig vil du kunne hjælpe dine medarbejdere og kolleger med at holde en sund livsstil – i hvert fald hvis du vælger en frokostordning, som består af sunde og nærende retter, fortrinsvis baseret på årstidens danske råvarer. Og en sådan frokostordning finder du hos Stubbs Gastronomi.

Kort om frokostordninger fra Stubbs Frokostkøkken

Stubbs Frokostkøkken er en del af cateringvirksomheden Stubbs Gastronomi og har siden 2005 leveret frokostordninger i topkvalitet til virksomheder i Aarhus samt den østlige del af Jylland. Stubbs Frokostkøkken har lagt hovedvægten på den høje kvalitet, både når det gælder de anvendte råvarer, og når det handler om selve tilberedningen af de velsmagende retter.

Når du lader Stubbs Frokostkøkken stå for fremstilling og levering af maden til din virksomheds frokostordning, er du derfor garanteret lækre og spændende smagsoplevelser hver eneste dag. Samtlige retter til buffeten leveres frisk tilberedte, til tiden og til døren. Og så er det blot op til dit eget personale at anrette maden på en appetitlig og indbydende måde.

Hvilke retter kan jeg bestille hos Stubbs Frokostkøkken?

Når du bestiller frokostordning gennem Stubbs Frokostkøkken, kan du hver uge vælge imellem tre forskellige frokostpakker. Den lille frokostpakke, som har en kuvertpris på 38 kr., består af to forskellige slags friskskåret pålæg, en hjemmerørt pålægssalat og hjemmelavet garniture.

Til den mellemstore frokostpakke, som koster 48 kr. pr. person, hører en varm ret med tilbehør, en frisk salat og hjemmebagt kage hver onsdag. Og den helt store frokostpakke til 58 kr. pr. person indeholder desuden en ekstra blandet salat samt ostebord hver tirsdag og torsdag.

Samtlige frokostpakker inkluderer friskbagt brød fra eget bageri samt smør og dyppelse. Det er muligt at fravælge fisk i de enkelte menuer, ligesom du kan tilkøbe vegetariske eller veganske alternativer, salatbar eller sandwich. Og du kan selvfølgelig altid ændre din bestilling i de perioder, hvor kontoret ikke er så befolket.

Bæredygtighed og velsmag i hverdagen

Stubbs Frokostkøkken fremstiller altid maden til din frokostordning ved anvendelse af sæsonens friske råvarer fra havet, skoven, marken og haven. Der bruges fortrinsvis danske produkter, da bæredygtighed ligger Stubbs Frokostkøkken meget på sinde.

Med Stubbs Frokostkøkken får du varierede retter af alle typer. Stubbs Frokostkøkken fremstiller med lige stor selvfølgelighed koteletter i fad og lun leverpostej som falafel med hummus og tzatziki, chicken fajitas eller krydrede asiatiske retter med et nordisk tvist. Fælles for samtlige retter er den professionelle tilberedning, som varetages af faguddannede kokke med mange års erfaring.

Du og dine medarbejdere og kolleger får således mulighed for at smage på hele verden, når du lader Stubbs Frokostkøkken levere frokosten. Og der vil altid være mulighed for alternativer, hvis dagens ret ikke skulle falde i alles smag.

Eksempler på menuer fra Stubbs Frokostkøkken

Når du vælger en frokostordning fra Stubbs Frokostkøkken, kan du være sikker på, at menuen hver dag matcher årstiden. Samtidig er du garanteret varierede måltider – ikke to dage er ens i Stubbs Frokostkøkken.

Et eksempel på en menu en tilfældig dag i januar indeholder som basis fennikelsalami med artiskokmos samt hamburgerryg med italiensk salat i pålægsafdelingen. Den varme ret består af kødboller i reduceret tomatsauce med pasta – og dertil tomatsalat med bønner, springløg og balsamico samt en ekstra blandet salat med to slags toppings.

Et andet eksempel kunne være en pålægsdel bestående af leverpostej med drueagurker og fiskesalat med kapers, citron og dildcreme, suppleret af høns i asparges med tarteletter som dagens varme ret og mormorsalat med cherrytomater, ærter og dressing. En mere traditionel dansk menu, som giver en smagsprøve på køkkenets store spændvidde.

Til samtlige menuer hører lækkert hjemmebagt rugbrød, såvel kernerugbrød som surdejsbrød og madbrød. Og vælger du at tilkøbe ostebord eller salatbar, er du sikker på at ramme alles smag.

En sådan menu giver mulighed for at vælge, således at dine medarbejdere ikke skal gå sultne fra frokostbordet. Heller ikke, selv om de måske ikke bryder sig om dagens varme ret eller det pålæg, der tilbydes.

Stubbs Frokostkøkken bestræber sig på løbende at variere frokostmenuen, således at den tilpasses de aktuelle madtrends. Samtidig har Stubbs Frokostkøkken en vision om at fremstille lækker hverdagsmad på grundlag af årstidernes friske råvarer, og derigennem gøre sit bedste for at leve op til FN’s klimamål.

Morgenmad, mødeforplejning og småretter fra frokostkøkkenet

Du behøver ikke at begrænse dig til frokostmåltider, når du handler med Stubbs Gastronomi. Du kan også bestille morgenmad til medarbejderne. Med et lækkert morgenmadsbord giver du medarbejderne et ekstra incitament til at møde tidligt ind og muligheden for at påbegynde dagens opgaver på fuld mave.

En morgenmadsmenu fra Stubbs Gastronomi kan tilpasses dine ønsker og præferencer og vil som basis bestå af hjemmebagt brød med smør, økologisk skyr med crumble og skovbær i sylteglas, ægge-muffins med bacon, skiveost fra Thise, friskskåret charcuteri og økologisk frugt samt hjemmebagte kanelsnegle. Det er de færreste, som vil gå glip af sådan en forkælelse på morgenkvisten!

Derudover kan du hos Stubbs Gastronomi bestille ekstra forplejning til dine møder i virksomheden. I denne kategori finder du velkomponerede gourmettallerkener med alskens charcuteri, oste og søde sager – perfekt til det lette måltid i pausen.

Du kan også vælge mellem et bredt udvalg af sandwich og wraps, som kan holde dine mødedeltagere mætte og glade. Og endelig kan du vælge at forkæle gæsterne med en overdådig gourmetbuffet indeholdende alt fra antipasti til en aldeles heftig chokoladekage.

Stubbs Frokostkøkken – et stærkt valg

Det professionelle kokketeam, som står bag Stubbs Frokostkøkken, har over 25 års erfaring med catering, mad ud af huset og frokostordninger. Derfor kan du være sikker på, at du med daglige leverancer fra Stubbs Frokostkøkken får frokostmåltider i topkvalitet.

Stubbs Frokostkøkken arbejder fra eget kokke-domicil i Sabro, hvor kokketeamet har etableret sig med state of the art køkkenfaciliteter.

Som en del af Stubbs Gastronomi leverer Stubbs Frokostkøkken frokostordninger til en lang række erhvervsvirksomheder i Aarhus og resten af Østjylland og har igennem de seneste mere end 15 år oparbejdet en solid portefølje af glade og tilfredse kunder.

Stubbs Frokostkøkken samarbejder med nogle af de bedste leverandører af råvarer fra hele Danmark og forestår selv de grundige kvalitetstjek gennem hele forsyningskæden.

Kun de bedste produkter slipper igennem nåleøjet – og kun de mest pålidelige og troværdige leverandører får lov at forsyne frokostkøkkenet med kød, fisk, grøntsager og øvrige råvarer. Dette er din garanti for såvel bæredygtighed som friskhed og sundhed af de ingredienser, som anvendes i forbindelse med fremstilling af din frokostordning.

Hvem er Stubbs Gastronomi?

Stubbs Gastronomi er grundlagt af faglært kok Thomas Stubbs, som for nærværende også driver såvel frokostkøkkenet som resten af cateringvirksomheden. Thomas Stubbs har oparbejdet sine rige erfaringer som kok gennem sit arbejde på nogle af de mest velrenommerede restauranter i Aarhus og brænder for at levere de bedste resultater i form af sunde og velsmagende måltider.

Stubbs Gastronomi har siden 2005 været leveringsdygtig i fleksible cateringløsninger til private såvel som til erhvervslivet i Aarhus og omegn. Foruden den populære frokostordning fra Stubbs Frokostkøkken kan Stubbs Gastronomi også levere mad ud af huset til særlige anledninger.

Stubbs Gastronomi har tre år i træk – 2017, 2018 og 2019 – optjent retten til at kalde sig en Børsen Gazelle-virksomhed. Med denne status følger en stor forpligtelse, som Stubbs Gastronomi søger at leve op til hver eneste dag, når frokosten skal leveres til de østjyske virksomheder.

Derudover tager Stubbs Gastronomi aktivt del i det lokale foreningsliv og støtter en lang række organisationer, herunder idrætsforeninger og velgørende foreninger som for eksempel Reden Aarhus, Hjemløs i Århus, Aarhus Hjælper, Børnenes kontor Århus og Chr. IX’s Børnehjem. Gennem dette engagement søger Stubbs Gastronomi at bidrage til lokalsamfundet der, hvor de allermest trængende befinder sig.

Hvis du ønsker yderligere information om Stubbs Frokostkøkken eller Stubbs Gastronomi, kan du altid kontakte virksomheden på info@stubbs.dk. Du kan også ringe på telefon 22 76 53 67 og forhøre dig om dine muligheder for at bestille frokost, morgenmad eller mødeforplejning til din virksomhed.