CATERING

STUBBS er en af landets førende catering-virksomheder med over 18 års erfaring med levering af alle slags løsninger for erhvervslivet, foreninger, institutioner og den offentlige sektor, statslige og kommunale myndigheder. Vi servicerer hele Østjylland.

I mere end 18 år har STUBBS leveret mad til virksomheder, institutioner, foreninger, skoler og den offentlige sektor. Vi kan håndtere løsninger af enhver størrelse, både små og store.

Få et uforpligtende tilbud på en kommende opgave. Vi ser frem til at høre fra dig.

  • Morgenmad
  • Brunch
  • Frokost
  • Aftensmad
  • Heldagsløsninger


Kunder vi har løst opgaver for


Catering – Stubbs Gastronomi er et alsidigt og fleksibelt madhus, der levere lækker mad i hele Aarhus herunder; Risskov, Lystrup, Egå, Skødstrup, Løgten, Højbjerg, Viby, Hasselager, Malling, Beder og Mårslet, men også til byer som Randers og Horsens. Uanset hvilken buffet eller menu, du beslutter dig for at bestille/sammensætte (eventuelt efter gode råd fra os), garanterer vi en gastronomisk oplevelse. Gourmet catering fra Stubbs Gastronomi er lavet fra bunden af friske råvarer. Råvarerne leveres i samarbejde med loyale, faste forhandlere, der som oftest er Hopballe Mølle, Grambogård, Inco og gerne lokalt landbrug. Disse forhandlere er alsidige og leverer solide kvalitetsvarer, hvad enten der er tale om grøntsager, mejeri, kød, fisk eller fjerkræ. Et vigtigt element for Stubbs Gastronomi er dialog med kunden. Derfor tager vi os altid god tid til at lytte til kundens ønsker og behov, både i forhold til leveringen af maden og sammensætningen af menuen. På den måde opnår vi bedst et resultat, som kunden bliver tilfreds med, og dermed giver en kvalitets-oplevelse.

Hos Stubbs Gastronomi er det alfa og omega, at du og dine gæster får en gastronomisk-oplevelse, og med mange års erfaring ved vi, hvor vigtigt det er for vores kunder, at alting klapper. Cateringmad fra Stubbs Gastronomi skal være en kvalitets-oplevelse, og takket være vores helt unikke private- og erhvervskunder, har Stubbs Gastronomi eksisteret siden 2005. Forholdet mellem Stubbs Gastronomi og kunder, gæster og samarbejdspartnere er bygget på tillid, loyalitet, dialog, stolthed, kvalitet og kreativitet. Det er vigtige elementer, som gør, at vores dejlige kunder kommer igen og igen. Vi ser frem til at levere restaurant-oplevelsen hos Dem.

Gastronomisk hilsen
Thomas Stubbs
Kok & Indehaver

Catering Århus

Køkkenchefernes Forening

Stubbs Gastronomi sætter en ære i at være en aktiv del og medspiller
i Køkkenchefernes Forening Danmark.
Vi brænder for vores fag, og har altid fokus på nytænkning, udvikling og miljøet.