SÆSONBUFFETER

Vi leverer i hele Aarhus og Østjylland

BUFFET EFTER SÆSON

Sæsonbuffet ud af huset til levering i Aarhus og Østjylland. Til hverdag eller fest siden 2005. Hos Stubbs Gastronomi har vi med mange års erfaring leverede lækre buffeter til tusindvis af tilfredse private- og erhvervskunder. En lækker buffet ud af huset fra Stubbs Gastronomi leveres flot anrettet på stilren service. Maden er lige til at sætte på bordet, så du og dine gæster kan koncentrere jer om nyde den gode oplevelse.

En buffet ud af huset i Århus og Østjylland egner sig perfekt til alle slags sammenkomster. Herunder barnedåb, fødselsdage, studenterfester, bryllupper, konfirmationer, firmafester og forplejning til virksomheder. Vores buffeter er kreeret kun af de bedste råvarer med fokus på sæson. En buffet ud af huset i Århus og Østjylland fra Stubbs Gastronomi leveres til tiden, og der er altid tid til at gennemgå den lækre buffet ud af huset af charmerende og velklædte kokke. Vores sæsonbuffeter leveres altid på stilrent porcelæn, hvor du og dine gæster får den bedste oplevelse, når maden fremstår appetitvækkende og lækkert.

BUFFET AF HØJ KVALITET

Sæsonbuffet når du har brug for en buffet. Ud af huset til levering i Århus og Østjylland fra Stubbs Gastronomi i Risskov. Med ro og tryghed kan du se frem til at forkæle dine gæster med mad af høj kvalitet. Buffet er til dig som ønsker en uformel og afslappende oplevelse, hvor der  du og dine nærmeste har tid til at mingle og snakke uden bekymringer om maden.

Det er nemlig sådan, at når du bestiller en buffet ud af huset i Århus og Østjylland fra Stubbs Gastronomi, så levere vi det hele lækkert og flot anrettet på pæn og moderne service. Ved ankomst gennemgår vi buffeten for at sikre, at alt er som det skal være, og det eneste du selv skal gøre er, at tage filmen af de kolde forretter og stille dem frem på buffeten. Nemt ikke? Skulle noget være varmt som steg og tilbehør, ja så bliver det leveret i varmekasser. Vi har gjort det nemt at skære stegen og varme saucen. Det er alfa og omega for os, at det nemt for dig. Læs om Stubbs Gastronom