RECEPTIONSMENUER

Vi leverer i hele Aarhus og Østjylland

RECEPTIONSMENUER

Receptionsmenuer ud af huset til levering i Aarhus og Østjylland med fokus på kvalitet og friske råvarer. Receptionsmad fra Stubbs Gastronomi egner sig til alle typer begivenheder, fester og arrangementer både privat og erhverv. Receptionsmad ud af huset leveres lækkert og flot anrettet på porcelænsfade lige til at sætte på bordet. Ved levering gennemgår vi altid receptionsmenuen, som leveres af serviceminded og velklædt personale. Har du spørgsmål omkring receptionsmad ud af huset i Aarhus og Østjylland, er du altid velkommen til at kontakt os. Vi ser frem til at levere en gastronomisk oplevelse.

RECEPTIONSMAD

En receptionsmenu kan serveres stående eller siddende. Receptionsmad fra os serveres i flotte portionsskåle eller på porcelæn – altid klar til servering.
Her får du en udsøgt servering af mange små retter, hvor friske og sæsonbetonede råvarer er i fokus. Uanset om maden skal serveres til et privat- eller erhvervsarrangement vil det receptionsretterne være en smagsoplevelse for alle. Har du særlige ønsker omkring maden, er vi altid klar til at hjælpe. Vi tilbyder også vegetariske og veganske retter.