Stubbs Gastronomi

Tre gange Børsen Gazellevirksomhed

Mange års erfaring

Stubbs Gastronomi drives af faglært kok & indehaver Thomas Stubbs, som har stor viden og erfaring inden for hotel- og restaurations-branchen. Siden 2005 har han leveret kvalitetsmad ud af huset til tusindvis af tilfredse private- og erhvervskunder i Aarhus og Østjylland. Uanset om det drejer sig om få eller flere hundrede kuverter er målet altid, at levere de bedste resultater. Med sine erfaringer fra førsteklasses restauranter i Aarhus og udlandet skaber Thomas Stubbs optimale løsninger, som er tilpasset kundens behov og ønsker. Mad fra Stubbs Gastronomi er moderne, alsidig og appetitlig, og kokkene har altid fokus på danske råvarer af høj kvalitet. Medarbejderne hos Stubbs Gastronomi er passioneret for, at du som kunde får den bedste service. Stubbs Gastronomis personale møder altid velklædt, og ikke mindst klar til at give en restaurant-oplevelse i hjemlige omgivelser.

Gazellevirksomhed

2017, 2018 og 2019

Vi er stolte over igen at være en af Børsens Gazeller. Ved hårdt arbejde og konstant kvalitetssikring er det lykkedes os at skabe en cateringvirksomhed i seriøs vækst.

Om Stubbs GastronomiKøkkenchefernes Forening

Stubbs Gastronomi sætter en ære i at være en aktiv del og medspille i Køkkenchefernes Forening Danmark. Vi brænder for vores fag og har altid fokus på nytænkning, udvikling og miljøet.