STUBBS GASTRONOMI

Tre gange Børsen Gazellevirksomhed 

Mange års erfaring

STUBBS GASTRONOMI drives af faglært kok & indehaver Thomas Stubbs, som har stor viden og erfaring inden for hotel- og restaurations-branchen. Siden 2005 har han leveret kvalitetsmad ud af huset til tusindvis af tilfredse private- og erhvervskunder i Aarhus og Østjylland. Uanset om det drejer sig om få eller flere hundrede kuverter er målet altid, at levere de bedste resultater. Med sine erfaringer fra førsteklasses restauranter i Aarhus og udlandet skaber Thomas Stubbs optimale løsninger, som er tilpasset kundens behov og ønsker. Mad fra STUBBS GASTRONOMI er moderne, alsidig og appetitlig, og kokkene har altid fokus på danske råvarer af høj kvalitet. Medarbejderne hos STUBBS GASTRONOMI er passioneret for, at du som kunde får den bedste service. STUBBS personale møder altid velklædt, og ikke mindst klar til at give en restaurant-oplevelse i hjemlige omgivelser.

Gazellevirksomhed

2017, 2018 og 2019

Vi er stolte over igen at være en af Børsens Gazeller. Ved hårdt arbejde og konstant kvalitetssikring er det lykkedes os at skabe en cateringvirksomhed i seriøs vækst.

Thomas StubbsKøkkenchef & Indehaver

Født
17. juli 1978
Uddannelse
Uddannet kok med ros fra Teknisk Skole Silkeborg // 1999

Udlært fra The Gleneagles Hotel, Skotland og Frederikshøj // 1999
Kok, Restaurant Latin, Aarhus // 2000
Souschef, Restaurant René // 2001
Souschef, Musikhuset Aarhus // 2003
Køkkenchef, Musikhuset Aarhus // 2004
Stifter Stubbs Gastronomi ApS // 2005
Stifter Stubbs Kantineservice ApS // 2015
Bygger STUBBS domicil i Sabro, Aarhus // 2019
Stifter Gourmetshop.dk // 2021

Agnete StubbsAdministration
Pernille RasmussenAdministrativ Assistent
Alexander KristoffersenSouschef
Vibeke LarsenMarketing & Kommunikation

Om Stubbs GastronomiKøkkenchefernes Forening

Stubbs Gastronomi sætter en ære i at være en aktiv del og medspiller
i Køkkenchefernes Forening Danmark.
Vi brænder for vores fag og har altid fokus på nytænkning, udvikling og miljøet.