STUBBS GASTRONOMI

Vi har mange års erfaring

Stubbs Gastronomi drives af kok & indehaver Thomas Stubbs, som har stor viden og erfaring inden for hotel- og restaurationsbranchen. Siden 2005 har Stubbs Gastronomi leveret kvalitetsmad ud af huset til tusindvis af tilfredse private- og erhvervskunder i Aarhus og Østjylland. Uanset om det drejer sig om få eller flere hundrede kuverter, er målet altid at levere de bedste resultater. Med vores erfaring fra førsteklasses restauranter i Aarhus skaber vi løsninger, som er tilpasset dine behov og ønsker. Mad fra Stubbs Gastronomi er moderne, alsidig og appetitlig, og vi har altid fokus på danske råvarer af høj kvalitet. Kokkene hos Stubbs Gastronomi er engagerede og faglærte. De møder altid velklædte og veloplagte, og er med til at skabe en gastronomisk oplevelse.

Mad ud af huset
Thomas StubbsKok & Gastronomisk iværksætter
Født
17. juli 1978

Uddannelse
Uddannet kok med ros fra Teknisk Skole Silkeborg, 1999

Karriere
1999 Udlært fra The Gleneagles Hotel, Skotland og Frederikshøj, Aarhus
2000 Kok, Restaurant Latin, Aarhus
2001 Souschef, Restaurant René
2003 Souschef, Musikhuset Aarhus
2004 Køkkenchef, Musikhuset Aarhus
2005 Stifter Stubbs Gastronomi
2015 Stifter Stubbs Kantineservice

Vi ser frem til at servicere dig

Thomas Stubbs
Direktion
Agnete Stubbs
Administration
Marianne Frøkjær Bonde
Kommerciel Chef
Jeanette Brogaard
Advisory Board
Alexander KristoffersenKøkken
Søren BranderLogistik
Sara Marlene ChristensenService

Om Stubbs GastronomiKøkkenchefernes Forening

Stubbs Gastronomi sætter en ære i at være en aktiv del og medspiller
i Køkkenchefernes Forening Danmark.
Vi brænder for vores fag, og har altid fokus på nytænkning, udvikling og miljøet.