STUBBS GASTRONOMI

En familiedrevet virksomhed

Mange års erfaring

STUBBS GASTRONOMI drives af faglært kok & indehaver Thomas Stubbs, som har stor viden og erfaring inden for hotel- og restaurations-branchen. Siden 2005 har han leveret kvalitetsmad ud af huset til tusindvis af tilfredse private- og erhvervskunder i Aarhus og Østjylland. Uanset om det drejer sig om få eller flere hundrede kuverter er målet altid, at levere de bedste resultater. Med sine erfaringer fra førsteklasses restauranter i Aarhus og udlandet skaber Thomas Stubbs optimale løsninger, som er tilpasset kundens behov og ønsker. Mad fra STUBBS GASTRONOMI er moderne, alsidig og appetitlig, og kokkene har altid fokus på danske råvarer af høj kvalitet. Medarbejderne hos STUBBS GASTRONOMI er passioneret for, at du som kunde får den bedste service. STUBBS personale møder altid velklædt, og ikke mindst klar til at give en restaurant-oplevelse i hjemlige omgivelser.

Thomas StubbsKok & Indehaver
Født
17. juli 1978

Uddannelse
Uddannet kok med ros fra Teknisk Skole Silkeborg // 1999

  • Udlært fra The Gleneagles Hotel, Skotland og Frederikshøj // 1999
  • Kok, Restaurant Latin, Aarhus // 2000
  • Souschef, Restaurant René // 2001
  • Souschef, Musikhuset Aarhus // 2003
  • Køkkenchef, Musikhuset Aarhus // 2004
  • Stifter Stubbs Gastronomi ApS // 2005
  • Stifter Stubbs Kantineservice ApS // 2015
  • Bygger domicil i Sabro, Aarhus // 2019
Thomas Stubbs
Direktion
Agnete Stubbs
Administration
Pernille Rasmussen
Administrativ Assistent
Jeanette Brogaard
Advisory Board
Vibeke Larsen
Marketing & Kommunikation

Om Stubbs GastronomiKøkkenchefernes Forening

Stubbs Gastronomi sætter en ære i at være en aktiv del og medspiller
i Køkkenchefernes Forening Danmark.
Vi brænder for vores fag, og har altid fokus på nytænkning, udvikling og miljøet.