STUBBS GASTRONOMI

Vi har mange års erfaring

Stubbs Gastronomi drives af kok & indehaver Thomas Stubbs, som har stor viden og erfaring inden for hotel- og restaurationsbranchen. Siden 2005 har Stubbs Gastronomi leveret kvalitetsmad ud af huset til tusindvis af tilfredse private- og erhvervskunder i Aarhus og Østjylland. Uanset om det drejer sig om få eller flere hundrede kuverter, er målet altid at levere de bedste resultater. Med vores erfaring fra førsteklasses restauranter i Aarhus skaber vi løsninger, som er tilpasset dine behov og ønsker. Mad fra Stubbs Gastronomi er moderne, alsidig og appetitlig, og vi har altid fokus på danske råvarer af høj kvalitet. Kokkene hos Stubbs Gastronomi er engagerede og faglærte. De møder altid velklædte og veloplagte, og er med til at skabe en gastronomisk oplevelse.

Mad ud af huset
Thomas StubbsGastronomisk iværksætter
Født
17. juli 1978.

Uddannelse
Uddannet kok med ros fra Teknisk Skole Silkeborg, 1999.

Privat
Gift med Agnete Stubbs. Bestyrelsesmedlem i Aarhus Hjælper. Dyrker marathonløb.

Karriere
1999 Udlært fra The Gleneagles Hotel, Skotland og Frederikshøj Kro, Aarhus.
2000 Kok, Restaurant Latin, Aarhus.
2001 Souschef, Restaurant René.
2003 Souschef, Musikhuset Aarhus.
2004 Køkkenchef, Musikhuset Aarhus.
2005 Stifter Stubbs Gastronomi.
2015 Stifter Stubbs Kantineservice.
2016 Stifter Stubbs Frokostkøkken.
2017 Stifter Stubbs Atlantic.

Vi ser frem til at servicere dig

Om Stubbs GastronomiKøkkenchefernes Forening

Stubbs Gastronomi sætter en ære i at være en aktiv del og medspiller
i Køkkenchefernes Forening Danmark.
Vi brænder for vores fag, og har altid fokus på nytænkning, udvikling og miljøet.