• FORRET Færøsk halehængt røget laks med syrnet fløde, citronperler, hvide asparges, rugcrumble og friske krydderurter

    *

    HOVEDRET Rosastegt mørbrad af okse med trøffelristede svampe Salat med blomkål, æbler, hasselnødder, grønne urter og vinaigrette Små mørdejstærter med glaserede løg Nye danske kartofler som råstegte vendt i persillepesto Rødvinssauce

    *

    DESSERT Mazarinkage med hvid chokoladecreme, lemoncurd og friske skovbær

    *

    Buffeten leveres med koldhævet brød i selskab med dyppelse

    Min. 20 kuverter

  • FORRET Stegt kulmule i selskab med æbler, citronperler, frissé, dild, ristet lufttørret skinke og urtecreme

    *

    HOVEDRET Kalvefilet som rosastegt Grønne asparges, forårsløg, spæde gulerødder og små blomkålsbuketter Bagt løg med citrontimian Nye danske petit kartofler vendt i persillepesto Brombærsauce

    *

    DESSERT Hindbærcoulis, hvid chokolademousse, karamel og crumble Toppet med friske skovbær

    *

    Menuen leveres med koldhævet brød i selskab med dyppelse

    Min. 10 kuverter