-
V I N T E R B U F F E T III
Halehængt røget laks, solbærsyltede beder, syrnet fløde med peberrod, dild, ristede hasselnødder og grønne urter
Lufttørret skinke, syrlige rødløg, balsamicocreme og brøndkarse
***
Rosastegt mørbrad af okse i selskab med honningglaserede rodfrugter, timbaler af trøffelristede svampe og kartoffelgratin med Vesterhavsost Hertil serveres rødvinssauce
***
Arla Unika oste med syltede og saltede elementer Hertil sprøde rugkiks
*
Heftig chokoladekage, blød karamel, marengs og blåbær (Leveres portionsanrettet)
*
Buffeten leveres med koldhævet brød fra eget bageri med dyppelse
Min. 15 kuverter
-
V I N T E R B U F F E T II
Halehængt røget laks, solbærsyltede beder, syrnet fløde med peberrod, dild, ristede hasselnødder og grønne urter
Lufttørret skinke, syrlige rødløg, balsamicocreme og brøndkarse
***
Rosastegt mørbrad af okse i selskab med honningglaserede rodfrugter, timbaler af trøffelristede svampe og kartoffelgratin med Vesterhavsost Hertil serveres rødvinssauce
*
Heftig chokoladekage, blød karamel, marengs og blåbær (Leveres portionsanrettet)
*
Buffeten leveres med koldhævet brød fra eget bageri med dyppelse
Min. 15 kuverter
-
V I N T E R B U F F E T I
Halehængt røget laks, solbærsyltede beder, syrnet fløde med peberrod, dild, ristede hasselnødder og grønne urter
***
Rosastegt mørbrad af okse i selskab med honningglaserede rodfrugter, timbaler af trøffelristede svampe og kartoffelgratin med Vesterhavsost Hertil serveres rødvinssauce
***
Heftig chokoladekage, blød karamel, marengs og blåbær (Leveres portionsanrettet)
*
Buffeten leveres med koldhævet brød fra eget bageri med dyppelse
Min. 15 kuverter
-
MORGENSMADBUFFET
Økologisk skyr i sylteglas med crumble og skovbær
*
Skiveost fra Thise med og hjemmelavet marmelade
*
Charcuteri med peber- og løgcrudité
*
Økologisk frugt
*
Æggemuffins bagt med bacon
*
Kanelsnegle
*
Rundstykker fra eget bageri med godt smør
kr. 180,- ex moms
Minimum 20 kuverter