• Vinterbuffet II

    kr. 365,00

     E F T E R Å R / V I N T E R B U F F E T II

    Halehængt røget laks, solbærsyltede beder, syrnet fløde med peberrod, dild, ristede hasselnødder og grønne urter

    Lufttørret skinke, syrlige rødløg, balsamicocreme og brøndkarse

    ***

    Rosastegt mørbrad af okse i selskab med honningglaserede rodfrugter, timbaler af trøffelristede svampe og kartoffelgratin med Vesterhavsost Hertil serveres rødvinssauce

    *

    Heftig chokoladekage, blød karamel, marengs og blåbær (Leveres portionsanrettet)

    *

    Buffeten leveres med koldhævet brød fra eget bageri med dyppelse

    Min. 15 kuverter

  • Vinterbuffet III

    kr. 405,00

    E F T E R Å R / V I N T E R B U F F E T III

    Halehængt røget laks, solbærsyltede beder, syrnet fløde med peberrod, dild, ristede hasselnødder og grønne urter

    Lufttørret skinke, syrlige rødløg, balsamicocreme og brøndkarse

    ***

    Rosastegt mørbrad af okse i selskab med honningglaserede rodfrugter, timbaler af trøffelristede svampe og kartoffelgratin med Vesterhavsost Hertil serveres rødvinssauce

    ***

    Arla Unika oste med syltede og saltede elementer Hertil sprøde rugkiks

    *

    Heftig chokoladekage, blød karamel, marengs og blåbær (Leveres portionsanrettet)

    *

    Buffeten leveres med koldhævet brød fra eget bageri med dyppelse

    Min. 15 kuverter

  • Vinterbuffet I

    kr. 345,00

    E F T E R Å R / V I N T E R B U F F E T I

    Halehængt røget laks, solbærsyltede beder, syrnet fløde med peberrod, dild, ristede hasselnødder og grønne urter

    ***

    Rosastegt mørbrad af okse i selskab med honningglaserede rodfrugter, timbaler af trøffelristede svampe og kartoffelgratin med Vesterhavsost Hertil serveres rødvinssauce

    ***

    Heftig chokoladekage, blød karamel, marengs og blåbær (Leveres portionsanrettet)

    *

    Buffeten leveres med koldhævet brød fra eget bageri med dyppelse

    Min. 15 kuverter