• Forårsmenu

    kr. 299,00kr. 345,00

    F O R Å R S M E N U

    (1.3.24-31.5.24)

    KOLDRØGET LAKS i selskab med hvide asparges, syrnet urtefløde, maltcrumble, dild og purløg

    Hertil serveres koldhævet brød fra eget bageri med dyppelse

    *

    ROSASTEGT OKSE med grillede løg, grønne asparges, kartoffelfondant og rødvinssauce med trøffel

    *

    TRIFLI af rabarberkompot og luftig råcreme toppet med hvid chokolade, mandler og smørristet havrecrumble

    Minimum 4 kuverter

  • Sommermenu

    kr. 299,00kr. 345,00

    S O M M E R M E N U

    (1.6.24-30.9.24)

    CITRONMARINERET LAKS i selskab med råsyltet fennikel og æble, krydderurter, smørristede hasselnødder og syrnet urtefløde

    Hertil serveres koldhævet brød fra eget bageri med dyppelse

    *

    MØR KALV MED URTER OG HAVSALT, grillede løg, smørdampede rødder og friske ribs

    Hertil serveres reduceret brombærsauce og nye danske kartofler med timian

    *

    TÆT CHOKOLADEKAGE med karamelcrunch, syltede blommer og hvid chokolade ganache

    Minimum 4 kuverter

  • Efterårsmenu

    kr. 299,00kr. 345,00

    E F T E R Å R S M E N U (1.8.23-30.11.23)

    HUMMERSALAT med citroncreme, syrlige rødløg, agurkecrudité og krydderurter

    *

    MØRBRAD AF OKSE med svampeterrin, rosmarinstegt græskar, efterårssalat, råstegte små kartofler, tyttebær og rødvinssauce

    *

    HEFTIG CHOKOLADEKAGE med karamel, chokolademousse, knas og friske bær

    *

    Koldhævet brød fra eget bageri med dyppelse

    Minimum 4 kuverter

  • Vintermenu

    kr. 299,00kr. 345,00

    V I N T E R M E N U (01.12.23-28.2.24)

    HALEHÆNGT RØGET LAKS med bagte urter, syltede kapers, citronolie, rygeost og krydderurter

    *

    MØRBRAD AF OKSE med svampeterrin, saltbagt selleri, efterårssalat, råstegte små kartofler, tyttebær og rødvinssauce

    *

    HEFTIG CHOKOLADEKAGE med karamel, chokolademousse, knas og friske bær

    *

    Menuen leveres med koldhævet brød fra eget bageri med dyppelse

    Minimum 4 kuverter