• JULESILD med løg, kapers, mild karrycreme, æbler og ristede fennikel

    *

    HÅNDPILLEDE REJER med agurkecrudité, citronperler, malt, krydderurter og crumble af æg

    *

    KOLDRØGET LAKS med solbærsyltede rødbeder, ristede hasselnødder, syrnet fløde og dild

    *

    LANGTIDSSTEGT KALV  i tynde skiver med julepickles af vinterurter i selskab med stegte løg og brøndkarse

    ANDECONFIT med sprød hjertesalat, syltede tyttebær, råmarinerede æbler og karse

    *

    ARLA UNIKA BRIE & GAMMEL KNAS med kompot af sveskeblommer serveret med knækbrød

    *

    RISALAMANDE med mandelkrokant, hvid chokolade og portvinssyltede kirsebærsauce

    *

    Koldhævede brødmuffins - Softkernerugbrød - Godt smør

    Minimum 10 kuverter

    Serveres som buffet på stilrent porcelæn. Ingen varme retter. Klar til servering.

  • HÅNDPILLEDE REJER med agurkecrudité, citronperler, malt, krydderurter og crumble af æg

    KOLDRØGET LAKS med solbærsyltede rødbeder, ristede hasselnødder, syrnet fløde og dild

    *

    DET VARME Confiterede andelår Kamsteg a la sous vide med sauce tilsmagt med fløde Kartofler vendt i brændt smør med persille Quiche med ristede svampe og trøffelolie Salat af rødkål, nektariner, valnødder og skovbær

    *

    DANSKE ARLA UNIKA OSTE med blommechutney og sprødt

    *

    RISALAMANDE med mandelkrokant, hvid chokolade og portvinssyltede kirsebærsauce

    *

    Koldhævede brødmuffins – Softkernerugbrød – Saltet smør

    Minimum 10 kuverter

    Serveres som buffet på stilrent porcelæn. Klar til servering.