JULESILD med løg, kapers, mild karrycreme, æbler og ristede fennikel
*
HÅNDPILLEDE REJER med agurkecrudité, citronperler, malt, krydderurter og crumble af æg
*
KOLDRØGET LAKS med solbærsyltede rødbeder, ristede hasselnødder, syrnet fløde og dild
*
LANGTIDSSTEGT KALV i tynde skiver med julepickles af vinterurter i selskab med stegte løg og brøndkarse
ANDECONFIT med sprød hjertesalat, syltede tyttebær, råmarinerede æbler og karse
*
ARLA UNIKA BRIE & GAMMEL KNAS med kompot af sveskeblommer serveret med knækbrød
*
RISALAMANDE med mandelkrokant, hvid chokolade og portvinssyltede kirsebærsauce
*
Koldhævede brødmuffins - Softkernerugbrød - Godt smør
Minimum 10 kuverter
Serveres som buffet på stilrent porcelæn. Ingen varme retter. Klar til servering.