• Forårsbuffet I

    kr. 345,00

    F O R Å R S B U F F E T  I

    (01.03.24 - 31.05.24)

    KULMULE i selskab med syrnet fløde, grov sennep, citron, æblecrudité, tørristet bacon og toppet med salat af krydderurter

    Hertil serveres koldhævet brød fra eget bageri med friskostcreme vendt med citron og purløg

    *

    ROSASTEGT KALVESTEG Rabarberchutney Grillede løg Hjertesalat med sprøde grønne asparges, spidskål og ærter Timianristede små kartofler Rødvinssauce

    *

    TRIFLI råcreme, solbær, saltkaramel og crunch

    Min. 15 kuverter

  • Forårsbuffet II

    kr. 365,00

    F O R Å R S B U F F E T  II

    (01.03.24 - 31.05.24)

    KULMULE i selskab med syrnet fløde, grov sennep, citron, æblecrudité, tørristet bacon og toppet med salat af krydderurter

    UNGHANE rørt i hjemmepisket trøffelcreme med syltede bøgehatte, nye løg og krydderurter serveret med små vol au vents

    Til forretterne serveres koldhævet brød fra eget bageri med friskostcreme vendt med citron og purløg

    *

    ROSASTEGT KALVESTEG Rabarberchutney Grillede løg Hjertesalat med sprøde grønne asparges, spidskål og ærter Timianristede små kartofler Rødvinssauce

    *

    TRIFLI råcreme, solbær, saltkaramel og crunch

    Min. 15 kuverter

  • F O R Å R S B U F F E T  III

    (01.03.24 - 31.05.24)

    KULMULE i selskab med syrnet fløde, grov sennep, citron, æblecrudité, tørristet bacon og toppet med salat af krydderurter

    UNGHANE rørt i hjemmepisket trøffelcreme med syltede bøgehatte, nye løg og krydderurter serveret med små vol au vents

    Til forretterne serveres koldhævet brød fra eget bageri med friskostcreme vendt med citron og purløg

    *

    ROSASTEGT KALVESTEG Rabarberchutney Grillede løg Hjertesalat med sprøde grønne asparges, spidskål og ærter Timianristede små kartofler Rødvinssauce

    *

    UNIKA 3 slags ost fra Arla Unika serveret med honning-syltede abrikoser og sprødt

    *

    TRIFLI råcreme, solbær, saltkaramel og crunch

    Min. 15 kuverter