• Koldbuffet I

    kr. 299,00

    K O L D B U F F E T   I

    HALEHÆNGT LAKS med rygeostcreme, syltede elementer, rugcrumble og krydderurter

    *

    BRESAOLA med glaserede svampe, balsamicomayo og røde urter

    *

    SÆSONSALAT med gammelknas, ristede hasselnødder, bær og vinaigrette

    *

    QUICHE med timian-sauterede løg, lufttørret skinke, krydderurter og dijoncreme

    *

    CHOKOLADE som kage og mørk mousse toppet med chokoladebrud og friske bær

    *

    FRA STUBBS BAGERI Koldhævede brødmuffins med dyppelse

    Min. 20 kuverter

  • Koldbuffet II

    kr. 325,00

    K O L D B U F F E T  II

    KULMULE som ristet med æblecrudité, tørsaltet bacon, sennepskorn, citroncreme og grønne urter

    *

    CHARCUTERI af fennikel salami med grillede artiskokker og grønne urter

    *

    RØGET UNGHANEBRYST som rillette med syltede svampe, hjemmepisket trøffelmayo, grønne urter og kørvel

    *

    QUICHE med timian-sauterede løg, lufttørret skinke, krydderurter og dijoncreme

    *

    KVALITETSOSTE Tomme de Savoie og Taleggio med syltede, sprøde og saltede elementer

    *

    CHOKOLADE som kage og mørk mousse toppet med chokoladebrud og friske bær

    *

    FRA STUBBS BAGERI Koldhævede brødmuffins med dyppelse

    Min. 20 kuverter

  • FORRET Færøsk halehængt røget laks med syrnet fløde, citronperler, hvide asparges, rugcrumble og friske krydderurter

    *

    HOVEDRET Rosastegt mørbrad af okse med trøffelristede svampe Salat med blomkål, æbler, hasselnødder, grønne urter og vinaigrette Små mørdejstærter med glaserede løg Nye danske kartofler som råstegte vendt i persillepesto Rødvinssauce

    *

    DESSERT Mazarinkage med hvid chokoladecreme, lemoncurd og friske skovbær

    *

    Buffeten leveres med koldhævet brød i selskab med dyppelse

    Min. 20 kuverter

  • Brunch I

    kr. 325,00

    G O U R M E T B R U N C H

    FRA KONDITORIET koldhævede boller, pisket smør, rugbrød og wienerbrød

    *

    GRÆSK YOGHURT som drænet med honning, blåbær og nøddecrunch

    *

    HÅRDT RISTET KULMULE  med æbler, citron, bacon, citroncreme, kørvel og dild

    *

    CHARCUTERI med glaserede rødløg, trøffelcreme og karse

    *

    DEN HVIDE DAME & GAMMEL KNAS fra Arla Unika med sødt og sprødt

    *

    DET GRØNNE af hjertesalat, friske urter, havtorn vinaigrette og edamamebønner

    *

    ÆGGEMUFFINS af ristede pølser, bacon, cherrytomater og krydderurter

    *

    Min. 20 kuverter

  • Brunch II

    kr. 355,00

    G O U R M E T B R U N C H  II

    FRA KONDITORIET koldhævede boller, pisket smør, rugbrød og wienerbrød

    *

    REJECOCKTAIL vores fortolkning af rejecocktail med håndpillede rejer, sprød hjertesalat, 1000 øer-dressing, krydderurter og crumble i sylteglas

    *

    HALEHÆNGT RØGET LAKS med syrnet fløde, grønne urter, citron og ristede hasselnødder

    *

    CHARCUTERI fennikelsalami og bresaola med marinerede urter og trøffel-svampecreme

    *

    DEN KLASSISK ristede brunchpølser, stegt bacon, bagte tomater og røræg

    *

    SÆSONSALAT med bagte, syltede og friske elementer

    *

    DEN HVIDE DAME & GAMMEL KNAS de gode Unika oste med bærkompot og sprøde rugflager

    Min. 20 kuverter