• Koldbuffet I

    kr. 299,00

    K O L D B U F F E T   I

    HALEHÆNGT LAKS med rygeostcreme, syltede elementer, rugcrumble og krydderurter

    *

    BRESAOLA med glaserede svampe, balsamicomayo og røde urter

    *

    SÆSONSALAT med gammelknas, ristede hasselnødder, bær og vinaigrette

    *

    QUICHE med timian-sauterede løg, lufttørret skinke, krydderurter og dijoncreme

    *

    CHOKOLADE som kage og mørk mousse toppet med chokoladebrud og friske bær

    *

    FRA STUBBS BAGERI Koldhævede brødmuffins med dyppelse

    Min. 20 kuverter

  • Koldbuffet II

    kr. 325,00

    K O L D B U F F E T  II

    KULMULE som ristet med æblecrudité, tørsaltet bacon, sennepskorn, citroncreme og grønne urter

    *

    CHARCUTERI af fennikel salami med grillede artiskokker og grønne urter

    *

    RØGET UNGHANEBRYST som rillette med syltede svampe, hjemmepisket trøffelmayo, grønne urter og kørvel

    *

    QUICHE med timian-sauterede løg, lufttørret skinke, krydderurter og dijoncreme

    *

    KVALITETSOSTE Tomme de Savoie og Taleggio med syltede, sprøde og saltede elementer

    *

    CHOKOLADE som kage og mørk mousse toppet med chokoladebrud og friske bær

    *

    FRA STUBBS BAGERI Koldhævede brødmuffins med dyppelse

    Min. 20 kuverter