Student 2020

Levering i hele Aarhus og Østjylland fra 10 kuverter

Studentergilde

Nætterne er lyse, bøgen er lysegrøn, og på gymnasier landet over springer studenterne ud i slutningen af juni. Farvel til karakterer og eksamener og goddag til fester og sommer. Verden ligger åben for de unges fødder, men først skal det fejres, at studenterhuen er i hus. Studentertiden er et minde for livet, og det skal maden også være.

For mange studenter er højdepunktet den traditionsrige studenterkørsel, som for alvor markerer, at gymnasietiden er slut. Rundt i hjemmene står de stolte forældre klar til at forkæle de unge med mad og drikke. Det er et kort og intenst besøg, hvor en hvirvelvind af glade unge flagrer gennem hjemmet. Tiden er ikke til et stort traktement. Derfor er det en god idé at servere en let og lækker anretning, der kan spises stående.

Hos Stubbs Gastronomi anbefaler vi tapas. Det er et træfsikkert hit, der mikser den traditionelle spanske spise med det bedste fra den danske sommer som lufttørret skinke viklet om grønne asparges og røget laks i rygeostcreme serveret i tortillas. Festligt og appetitligt ser det ud, og alle i selskabet kan finde netop deres favoritter.

Mange familier fejrer også studenten med et studentergilde for familie og venner. Skal det være en uformel sommerfest i haven, er tapas igen det sikre valg, for den spanske nationalspise er efterhånden også blevet en klassiker på det danske menukort. Hos Stubbs Gastronomi har vi et stort udvalg af lækre tapas, der kombinerer den klassiske spanske tapas med de bedste danske råvarer.

Vil studenten hellere nyde venner og families selskab over en lækker middag, tilbyder vi også en særlig treretters studentermenu, der er sammensat af årstidens råvarer. En studentergilde skal være en dejlig oplevelse, så lad vores kokke gøre arbejdet.

Sæsonbuffet

Vi sidder klar til at hjælpe dig +45 22765367