Ansvarlighed & CSR
Stubbs Gastronomi har ansvarlighed som en integreret del af vores værdigrundlag. Vi har siden 2005 arbejdet aktivt for at gøre en positiv forskel i vores samfund. Vi ønsker at bidrage til at skabe en mere ansvarlig branche og en mere bæredygtig fremtid.
Stubbs Gastronomi støtter mange sportsklubber og frivillige organisationer i Aarhus og Østjylland. For os er det afgørende at give tilbage ved at støtte og bidrage til så mange som muligt. I de seneste mange år har det været muligt for Stubbs Gastronomi at støtte følgende klubber, organisationer og foreninger.
- Bakken Bears
- AGF Fodbold
- Aarhus 1900
- Århus Håndbold
- SK Aarhus
- Lystrup Lions Basket
- Favrskov Håndbold
- LIF – Lystrup Idrætsforening
- Skovbakken Svømning
- Børnenes kontor Århus
- Chr. IX’s Børnehjem
- Danske Hospitalsklovne
- Børns Vilkår
- Kræftens Bekæmpelse
- Reden Aarhus
- Hjemløs i Århus
- Hindbærsnitteløbet
- Frivillig Galla
- Knæk Cancer
- Sabro IF
- Korsholm IF
- Børn, Unge og Sorg
- Det Nationale Sorgcenter
- Køkkenchefernes Forening
- Aarhus Hjælper
Energi fra danske vindmøller
I fødevarebranchen er energiforbruget relativt højt, da opbevaring af råvarer på køl eller frost samt tilberedning, opvask og ventilation kræver en del strøm. Derfor er grøn energi en vigtig faktor i at opretholde bæredygtighed i branchen. I 2019 blev vi endnu mere klimavenlige, da vi indgik et samarbejde med Vindstød A/S. De leverer grøn energi fra danske vindmøller, som er med til at reducere vores aftryk på miljøet.
Affaldssortering
Fokus på danske producenter
Som kok lærer man tidligt vigtigheden af at handle efter sæson og de fire årstider. Vores fokus er altid på de danske producenter og de kvalitetsrige råvarer, som er tilgængelige herhjemme. Vi prioriterer danske leverandører først og fremmest, da friske råvarer såsom jordbær skal nydes i juni/juli og ikke i december, medmindre de er syltet fra sommerperioden. Samme princip gælder for fisk. Når vi køber kød eller mejeriprodukter, foretrækker vi også danske producenter og slagterier.