BUTIK

STUBBS BAGVÆRK, KONDITORI & TAKE AWAY

I STUBBS gourmetbutik tilbyder vi et lækkert sortiment af bagværk, konditori, hverdagsretter og gaveideer

INFORMATION

I vores gourmetbutik finder du et lækkert udvalg af bagværk i form af brød og kager fra eget bageri. Du finder også specialiteter fra producenter som Summerbird, Lie Gourmet, Hr. Skov, Klosterbryggeriet og Almuegården. Dagligt pakker vi de fineste gavekurve til ham, hende, familien eller kollegaen enten til afhentning eller levering i Aarhus og Favrskov Kommune. Aftensmad har vi også, som passer perfekt til hele familien. Vi glæder os til at betjene dig.

ÅBNINGSTIDER
Tirsdag – Fredag // kl. 10.00 – 17.30

FIND OS
HVIDTJØRNVEJ 11
8471 SABRO

TLF: 22 76 53 67

GIV ET GAVEKORT

Giv et smagfuldt gavekort til én du holder af.
Et STUBBS gavekort kan bruges i vores gourmetbutik eller til catering.

KØB GAVEKORT

GAVEKURV

Bliv inspireret i vores gourmetbutik, hvor vi skræddersyer den perfekte gavekurv til enhver lejlighed. Du finder et bredt udvalg af gaveideer og lækkerier fra Hr. Skov, Summerbird, Lie Gourmet, Klosterbryggeriet, Lakridseriet, PR Chocolate, Almuegården samt porcelæn og meget andet. Vi glæder os til at byde dig velkommen og pakke en smagfulde oplevelse til en du holder af. Vi tilbyder også dag til dag levering i hele Aarhus og Favrskovkommune af gavekurve.

ÅBNINGSTIDER
Tirsdag – Fredag // kl. 10.00 – 17.30

FIND OS
HVIDTJØRNVEJ 11
8471 SABRO

TLF: 22 76 53 67

GAVEKURV

Bestil her eller ring til Agnete og Hanne.
Kig endelig forbi vores butik og se sortimentet af lækkerier.

BESTIL GAVEKURV

TAKE AWAY

Bagværk og kager fra konditoriet.
Sandwich (DKK 48,-)
Aftensmad (DKK 75,-)
Fredagstapas (DKK 125,-)

ÅBNINGSTIDER
Tirsdag – Fredag // kl. 10.00 – 17.30

FIND OS
HVIDTJØRNVEJ 11
8471 SABRO

TLF: 22 76 53 67

frokostordning

Take away nemt for dig og hele familien

Hos STUBBS GASTRONOMI har vi ikke kun levering af mad ud af huset eller catering som man også kalder det, men faktisk tilbyder vi også afhentning af lækkerier bestående af bagværk, kager, måltider, kaffe, sandwich, salater og meget mere. I vores gourmetbutik, som vi kalder den finder du det meste. Du er altid velkommen til at lægge en ordre hos os, så gør vi den klar til afhentning, og så slipper du for at stå i kø. Du kan enten betale med Dankort eller MobilePay. Vi har rigtig meget fokus på kvalitet og årstidernes sæsoner.

Take away tæt på dig

Vi håber du vil besøg vores lille butik i Sabro ved Aarhus. Vi ligger godt centralt med Tilst, Harlev og Hinnerup lige omkring os. Butikken åbner tirsdag til fredag fra 10.00 til 17.30. Du finder de lækreste kager og bagværk fra vores eget konditori, hvilket vi er rigtig glade for og stolte over.

Læs: Lokalavisen var forbi STUBBS Gourmetbutik i Sabro

Vi sidder klar til at hjælpe dig +45 22765367