• Nordisk Tapas

    kr. 295,00

    N O R D I S K  V I N T E R - T A P A S

    KOLDRØGET LAKS med peberrodsfløde, syltede beder, hasselnødder og vinterkål

    KREBSEHALER med citroncreme, syrlige rødløg, rugcrumble og fennikel

    ANDECONFIT med bagte blommer og grønne urter

    KALVELÅR med trøffelmayo, friterede løg, tyttebær og karse

    TALEGGIO & TOMME DE SAVOIE med syltede valnødder og oliven

    CHOKOLADE som heftig kage med saltkaramel og solbær

    KOLDHÆVET BRØD fra eget bageri med dyppelse

    Serveres som delevenlige retter

    Min. 6 kuverter

  • Forårstapas

    kr. 295,00

    F O R Å R S T A P A S

    (1.3.24 - 28.6.24)

    Fisk & brød Håndpillede rejer, grillede hvide asparges, citronolie, dildcreme og frisée Kulmule, lime, krydderurter, flere slags løg og avokado Friskostcreme serveret med sprødbagt focacciabrød

    Det grønne Grillet hjertesalat med urter, trøffelmayo og parmesan

    Kød Rillette af kylling med tørsaltet bacon, purløg, brændte tomater og ærteskud Tyndskåret kalveinderlår med syltede bøgehatte og små salater

    Ost & Dessert Komælksost med abrikoskompot og knækbrød Rabarberkompot med saltet karamel, vaniljecreme, knas og kørvel

    Min. 6 kuverter