• Forårsbuffet II

    kr. 365,00

    F O R Å R S B U F F E T  II

    (01.03.24 - 31.05.24)

    KULMULE i selskab med syrnet fløde, grov sennep, citron, æblecrudité, tørristet bacon og toppet med salat af krydderurter

    UNGHANE rørt i hjemmepisket trøffelcreme med syltede bøgehatte, nye løg og krydderurter serveret med små vol au vents

    Til forretterne serveres koldhævet brød fra eget bageri med friskostcreme vendt med citron og purløg

    *

    ROSASTEGT KALVESTEG Rabarberchutney Grillede løg Hjertesalat med sprøde grønne asparges, spidskål og ærter Timianristede små kartofler Rødvinssauce

    *

    TRIFLI råcreme, solbær, saltkaramel og crunch

    Min. 10 kuverter

  • F O R Å R S B U F F E T  III

    (01.03.24 - 31.05.24)

    KULMULE i selskab med syrnet fløde, grov sennep, citron, æblecrudité, tørristet bacon og toppet med salat af krydderurter

    UNGHANE rørt i hjemmepisket trøffelcreme med syltede bøgehatte, nye løg og krydderurter serveret med små vol au vents

    Til forretterne serveres koldhævet brød fra eget bageri med friskostcreme vendt med citron og purløg

    *

    ROSASTEGT KALVESTEG Rabarberchutney Grillede løg Hjertesalat med sprøde grønne asparges, spidskål og ærter Timianristede små kartofler Rødvinssauce

    *

    UNIKA 3 slags ost fra Arla Unika serveret med honning-syltede abrikoser og sprødt

    *

    TRIFLI råcreme, solbær, saltkaramel og crunch

    Min. 10 kuverter

  • Vinterbuffet I

    kr. 345,00

    V I N T E R B U F F E T I

    Halehængt røget laks, solbærsyltede beder, syrnet fløde med peberrod, dild, ristede hasselnødder og grønne urter

    ***

    Rosastegt mørbrad af okse i selskab med honningglaserede rodfrugter, timbaler af trøffelristede svampe og kartoffelgratin med Vesterhavsost Hertil serveres rødvinssauce

    ***

    Heftig chokoladekage, blød karamel, marengs og blåbær (Leveres portionsanrettet)

    *

    Buffeten leveres med koldhævet brød fra eget bageri med dyppelse

    Minimum 10 kuverter

  • Vinterbuffet II

    kr. 365,00

    V I N T E R B U F F E T II

    Halehængt røget laks, solbærsyltede beder, syrnet fløde med peberrod, dild, ristede hasselnødder og grønne urter

    Lufttørret skinke, syrlige rødløg, balsamicocreme og brøndkarse

    ***

    Rosastegt mørbrad af okse i selskab med honningglaserede rodfrugter, timbaler af trøffelristede svampe og kartoffelgratin med Vesterhavsost Hertil serveres rødvinssauce

    *

    Heftig chokoladekage, blød karamel, marengs og blåbær (Leveres portionsanrettet)

    *

    Buffeten leveres med koldhævet brød fra eget bageri med dyppelse

    Minimum 10 kuverter

  • Vinterbuffet III

    kr. 405,00

    V I N T E R B U F F E T III

    Halehængt røget laks, solbærsyltede beder, syrnet fløde med peberrod, dild, ristede hasselnødder og grønne urter

    Lufttørret skinke, syrlige rødløg, balsamicocreme og brøndkarse

    ***

    Rosastegt mørbrad af okse i selskab med honningglaserede rodfrugter, timbaler af trøffelristede svampe og kartoffelgratin med Vesterhavsost Hertil serveres rødvinssauce

    ***

    Arla Unika oste med syltede og saltede elementer Hertil sprøde rugkiks

    *

    Heftig chokoladekage, blød karamel, marengs og blåbær (Leveres portionsanrettet)

    *

    Buffeten leveres med koldhævet brød fra eget bageri med dyppelse

    Minimum 10 kuverter