Tapas

Tapas til levering i hele Aarhus og Østjylland fra 12 kuverter

Tapas

En lækker måde at samle gæsterne rundt om bordet med små og mange forskellige retter, hvor der er fokus på kreativitet og velsmag. Perfekt til alle slags arrangementer, store som små. Idéen stammer oprindelig fra Spanien, hvor man nyder hinandens selskab med god mad i mange timer, og her har man ikke travlt. Maden skal nydes! Herhjemme er det blevet en velintegreret del af den måde vi hygger os på. Uanset om du skal holde en fødselsdag, konfirmation, bryllupsfest, firmafest eller blot en hyggelig aften med dine nærmeste, er det en perfekt løsning på en fantastisk dag i godt selskab. Tapasmad passer ganske fint til alle sæsoner, og her tilpasser man naturligvis maden efter de forskellige årstider.

Vi leverer altid tapas ud af huset på stilrent porcelæn pakket i kølekasser, og på den måde får du den bedste gourmet-oplevelse, hvor maden leveres frisk, indbydende og klar til servering. Vi har mange års erfaring, hvor vi har leveret til tusindvis af arrangementer i Aarhus og Østjylland.

Når du bestiller en tapasmenu ud af huset, så giver vi dig fleksibilitet i forhold til justeringer af antal af kuverter. Når din tapas-bestilling er modtaget, sender vi en ordrebekræftelse med alle indtastede oplysninger. Det endelige antal skal vi blot have 3 dage inden leveringsdatoen, men skulle der alligevel dukke et par ekstra gæster op med kort varsel, er det altid okay at ringe til os. For os handler det blot om, at du får den bedste oplevelse.

Vin
Tapas ud af huset århus
Tapasmad Århus
Tapasretter catering århus

Vi sidder klar til at hjælpe dig +45 22765367