Ansvarlighed

Stubbs Gastronomi har ansvarlighed som en integreret del af vores værdigrundlag. Vi har siden 2005 arbejdet aktivt for at gøre en positiv forskel i vores samfund. Vi ønsker at bidrage til at skabe en mere ansvarlig branche og en mere bæredygtig fremtid.

Energi fra danske vindmøller

I fødevarebranchen er energiforbruget relativt højt, da opbevaring af råvarer på køl eller frost samt tilberedning, opvask og ventilation kræver en del strøm. Derfor er grøn energi en vigtig faktor i at opretholde bæredygtighed i branchen. I 2019 blev vi endnu mere klimavenlige, da vi indgik et samarbejde med Vindstød A/S. De leverer grøn energi fra danske vindmøller, som er med til at reducere vores aftryk på miljøet.

Affaldssortering

Vi som produktionsvirksomhed har et stort ansvar for miljøet, og affald er en væsentlig del af den daglige drift i fødevarebranchen. Derfor har vi et klart fokus på affaldssortering og sørger for at sortere alt fra pap til madaffald i deres respektive genbrugssystemer. Vi samarbejder med miljøkonsulenter fra Johs. Sørensen & Sønner, som hjælper os med at sikre de nødvendige ressourcer for en bedre fremtid. På den måde kan vi sikre en mere bæredygtig fremtid ved at mindske vores aftryk på miljøet.

Fokus på danske producenter

Som kok lærer man tidligt vigtigheden af at handle efter sæson og de fire årstider. Vores fokus er altid på de danske producenter og de kvalitetsrige råvarer, som er tilgængelige herhjemme. Vi prioriterer danske leverandører først og fremmest, da friske råvarer såsom jordbær skal nydes i juni/juli og ikke i december, medmindre de er syltet fra sommerperioden. Samme princip gælder for fisk. Når vi køber kød eller mejeriprodukter, foretrækker vi også danske producenter og slagterier.

Trivsel

Hotel- og restaurationsbranchen er ofte kendt for at have et dårligt arbejdsmiljø med lange arbejdsuger, overbelastning og dårlige arbejdsvilkår. Hos Stubbs Gastronomi prioriterer vi et godt fællesskab, og derfor er vores ejendom i Sabro designet med fokus på et sundt og godt arbejdsmiljø for vores medarbejdere. Vi har skabt lyse lokaler med god ventilation, store vinduespartier med udsigt til naturen, ordentlige omklædnings- og personalefaciliteter samt fokus på pauser inklusiv mad. Dette kan ses og smages, når vores medarbejdere trives i et godt arbejdsmiljø. Vi tilbyder også en pensionsordning og gode arbejdstider med få aftenvagter, som giver vores medarbejdere tid til deres familieliv og fritidsinteresser. Vi har løbende samtaler med vores kollegaer om deres trivsel og hvordan vi som virksomhed kan blive bedre.

Energi fra danske vindmøller

Stubbs Gastronomi tager ansvar

Energi fra danske vindmøller

I fødevarebranchen er energiforbruget relativt højt, da opbevaring af råvarer på køl eller frost samt tilberedning, opvask og ventilation kræver en del strøm. Derfor er grøn energi en vigtig faktor i at opretholde bæredygtighed i branchen. I 2019 blev vi endnu mere klimavenlige, da vi indgik et samarbejde med Vindstød A/S. De leverer grøn energi fra danske vindmøller, som er med til at reducere vores aftryk på miljøet.

Affaldssortering

Stubbs Gastronomi tager ansvar

Affaldssortering

Vi som produktionsvirksomhed har et stort ansvar for miljøet, og affald er en væsentlig del af den daglige drift i fødevarebranchen. Derfor har vi et klart fokus på affaldssortering og sørger for at sortere alt fra pap til madaffald i deres respektive genbrugssystemer. Vi samarbejder med miljøkonsulenter fra Johs. Sørensen & Sønner, som hjælper os med at sikre de nødvendige ressourcer for en bedre fremtid. På den måde kan vi sikre en mere bæredygtig fremtid ved at mindske vores aftryk på miljøet.

Fokus på danske producenter

Stubbs Gastronomi tager ansvar

Fokus på danske producenter

Som kok lærer man tidligt vigtigheden af at handle efter sæson og de fire årstider. Vores fokus er altid på de danske producenter og de kvalitetsrige råvarer, som er tilgængelige herhjemme. Vi prioriterer danske leverandører først og fremmest, da friske råvarer såsom jordbær skal nydes i juni/juli og ikke i december, medmindre de er syltet fra sommerperioden. Samme princip gælder for fisk. Når vi køber kød eller mejeriprodukter, foretrækker vi også danske producenter og slagterier.

Trivsel

Stubbs Gastronomi tager ansvar

Trivsel

Hotel- og restaurationsbranchen er ofte kendt for at have et dårligt arbejdsmiljø med lange arbejdsuger, overbelastning og dårlige arbejdsvilkår. Hos Stubbs Gastronomi prioriterer vi et godt fællesskab, og derfor er vores ejendom i Sabro designet med fokus på et sundt og godt arbejdsmiljø for vores medarbejdere. Vi har skabt lyse lokaler med god ventilation, store vinduespartier med udsigt til naturen, ordentlige omklædnings- og personalefaciliteter samt fokus på pauser inklusiv mad. Dette kan ses og smages, når vores medarbejdere trives i et godt arbejdsmiljø. Vi tilbyder også en pensionsordning og gode arbejdstider med få aftenvagter, som giver vores medarbejdere tid til deres familieliv og fritidsinteresser. Vi har løbende samtaler med vores kollegaer om deres trivsel og hvordan vi som virksomhed kan blive bedre.

Stubbs Gastronomi støtter mange sportsklubber og frivillige organisationer i Aarhus og Østjylland. For os er det afgørende at give tilbage ved at støtte og bidrage til så mange som muligt. I de seneste mange år har det været muligt for Stubbs Gastronomi at støtte følgende klubber, organisationer og foreninger.

  • Bakken Bears
  • AGF Fodbold
  • Aarhus 1900
  • Århus Håndbold
  • SK Aarhus
  • Lystrup Lions Basket
  • Favrskov Håndbold
  • LIF – Lystrup Idrætsforening
  • Skovbakken Svømning
  • Køkkenchefernes Forening
  • Aarhus Hjælper
  • Børnenes kontor Århus
  • Chr. IX’s Børnehjem
  • Danske Hospitalsklovne
  • Børns Vilkår
  • Kræftens Bekæmpelse
  • Reden Aarhus
  • Hjemløs i Århus
  • Hindbærsnitteløbet
  • Frivillig Galla
  • Knæk Cancer
  • Sabro IF
  • Korsholm IF
  • Børn, Unge og Sorg
  • Det Nationale Sorgcenter